A Eventum estem preparats!

Des de l’inici de la pandèmia, al març de 2020, el sector d’esdeveniments s’ha hagut d’adaptar ràpidament a la situació actual i s’ha vist en la necessitat d’elaborar amb molta professionalitat diferents protocols Anti-Covid que compleixin amb les actuals exigències sanitàries. Volem explicar-te molt breument com podem ajudar-te i de quina manera ens hem preparat per aquestes circumstàncies tan especials:

  • NOVA FORMA DE TREBALLAR, NOUS PERFILS: en els pròxims mesos necessitaràs nous perfils per complir amb els nous protocols anti-Covid19, citem alguns exemples:
  • Control d’accés personal nous aforaments:

– Controladors d’estacionament (entrades/sortides).
– Prepararació dels assistents per l’accés als recintes de manera ordenada i mantenir la distància segura.
– Mesura de temperatura: perfils exclusius per mesurar la temperatura de cada persona.
– Control d’aforaments.

  • Control de cabal dels assistents (amb aquests perfils ajudem a desconir passadissos i entrades/sortides).
  • Acomodadors (ubicant als assistents a la seva àrea assignada/seients i evitant multituds).
  • Reguladors de distància social i mesuraments higiènics.
  • Personal de neteja i desinfecció extra.
  • Tècnic Auxiliar audiovisual (per a canviar i desinfectar micròfons).

Tots aquests perfils tindran EPIS i curs específic de riscos laborals anti-COVID-19 depenent de la funció que desenvolupin.

 

EQUIPS INDIVIDUALS DE PROTECCIÓ (EPI): Podem corporativizar qualsevol EPI que el nostre personal pugui necessitar amb el teu logo, el del teu client o del mateix congrés. Treballem amb els millors proveïdors. Demana’ns pressupost! Som àgils i t’oferim les màximes garanties.

  • RISC LABORAL ANTI-COVID19: des del 8 d'abril de 2020 el risc de contagi de covid-19 es considera un risc laboral. L'Institut Nacional de seguretat i salut en el treball ha publicat diverses "directrius de bones pràctiques per evitar el contagi de Covid a la feina" i des del 8 de maig de 2020 ha confirmat la necessitat d'una formació obligatòria. Per tant, tot el nostre personal està obligat a realitzar un nou curs sobre riscos laborals anti-covid-19. En coordinació amb els nostres tècnics de riscos laborals, impartim aquest curs en format online a tot el nostre personal.

Som conscients dels nous processos que poden afectar el nostre personal i estem preparats tornar a començar.

  • GARANTIA de seguretat "COVID 19": com a membres d'ADEAZA, l'Associació més important de la nostra activitat en el sector d'esdeveniments, hem signat un compromís responsable de compliment de la guia de recomanacions i mesures per a la reducció de contagi a coronavirus (SARS – CoV2) pel personal de suport a l'organització en congressos, esdeveniments i promocions. Aquesta aquest compromís, implica l'obtenció del segell Adeaza "garantia de seguretat – covid 19". Aquesta guia està a la seva disposició sol·licitant-ho enviant un correu electrònic a: comercial@staff4events.es